Looking For Anything Specific?

Vondroušová Tenis - Ixzni Fompw64m / Přímý přenos sledujte od 11:00 na čt sport a webu ctsport.cz.

Vondroušová Tenis - Ixzni Fompw64m / Přímý přenos sledujte od 11:00 na čt sport a webu ctsport.cz.. Kola french open, tedy mezi 32 nejlepších, budou zítra hrát ještě krejčíková, muchová, martincová a karolína plíšková. V zápase s obrovskými zvraty odvrátila dva mečboly a porazila veroniku kuděrmětovovou z ruska 7:6, 5:7, 7:5. Jun 22, 2021 · tenistky karolína plíšková a markéta vondroušová pojedou do wimbledonu bez vyhraného zápasu na trávě. Jenže tenis na hranici rizika postupně přinášel čím dá víc chyb a slovinka se dostala zpět do zápasu. Jun 05, 2021 · navíc jsou v ochozech konečně zase lidi, takže je to celé super," usmívala se vondroušová po své výhře ve třetím kole nad slovinkou polonou hercogovou.

Petra kvitová z turnaje včera. 20:07 vít kopřiva se postaral o senzaci. Už o osmifinále budou na pařížských kurtech usilovat markéta vondroušová a kateřina siniaková. Desátá hráčka světového žebříčku plíšková podlehla 6:2, 2:6, 2:6 italce camile giorgiové, vondroušová 3:6, 6:7 ons džabúrové z tuniska. Důležité je, že jsem klidná a soustředím se na svou hru," popsala vondroušová.

Zklamana Kontaova O Vondrousove Delala Mi To Slozite Prave To Ona Umi Nejlepe Sport Cz
Zklamana Kontaova O Vondrousove Delala Mi To Slozite Prave To Ona Umi Nejlepe Sport Cz from media.sport.cz
O náskok 40:0 při podání zidanšekové se ale sama připravila. Jun 02, 2021 · tenistky kateřina siniaková a markéta vondroušová postoupily v paříži do 3. Jun 05, 2021 · navíc jsou v ochozech konečně zase lidi, takže je to celé super," usmívala se vondroušová po své výhře ve třetím kole nad slovinkou polonou hercogovou. Vondroušová vyzve bertensovou, ostatním češkám v tokiu los. Důležité je, že jsem klidná a soustředím se na svou hru," popsala vondroušová. Už o osmifinále budou na pařížských kurtech usilovat markéta vondroušová a kateřina siniaková. Jun 06, 2021 · tenis online, french open , osmifinále, 6. Siniaková porazila kuděrmetovovou 7:6, 5:7 a 7:5, předloňská finalistka vondroušová si poradila s tanovou 6:1 a 6:3.

Markéta vondroušová se poprvé od předloňského finále french open vrátila na centrální dvorec philippa chatriera a porazila domácí harmony tanovou 6:1, 6:3.

Tenis online, french open , čtvrtfinále, 8. Jun 02, 2021 · tenistky kateřina siniaková a markéta vondroušová postoupily v paříži do 3. Důležité je, že jsem klidná a soustředím se na svou hru," popsala vondroušová. Jun 02, 2021 · kateřina siniaková postupuje do třetího kola french open. V zápase s obrovskými zvraty odvrátila dva mečboly a porazila veroniku kuděrmětovovou z ruska 7:6, 5:7, 7:5. Už o osmifinále budou na pařížských kurtech usilovat markéta vondroušová a kateřina siniaková. 20:07 vít kopřiva se postaral o senzaci. Češka ve druhém dějství dvakrát reagovala na ztrátu servisu a za stavu 3:3 měla šanci jít do vedení. Desátá hráčka světového žebříčku plíšková podlehla 6:2, 2:6, 2:6 italce camile giorgiové, vondroušová 3:6, 6:7 ons džabúrové z tuniska. Vondroušová vyzve bertensovou, ostatním češkám v tokiu los. Finalistka turnaje z roku 2019 vondroušová se potká s polonou hercogovou, na siniakovou čeká tamara zidanšeková. Kola french open, tedy mezi 32 nejlepších, budou zítra hrát ještě krejčíková, muchová, martincová a karolína plíšková. Jenže tenis na hranici rizika postupně přinášel čím dá víc chyb a slovinka se dostala zpět do zápasu.

Už o osmifinále budou na pařížských kurtech usilovat markéta vondroušová a kateřina siniaková. Siniaková porazila kuděrmetovovou 7:6, 5:7 a 7:5, předloňská finalistka vondroušová si poradila s tanovou 6:1 a 6:3. Petra kvitová z turnaje včera. V zápase s obrovskými zvraty odvrátila dva mečboly a porazila veroniku kuděrmětovovou z ruska 7:6, 5:7, 7:5. Jun 02, 2021 · tenistky kateřina siniaková a markéta vondroušová postoupily v paříži do 3.

Pt7afxouhpfjqm
Pt7afxouhpfjqm from imgct24.ceskatelevize.cz
Přímý přenos sledujte od 11:00 na čt sport a webu ctsport.cz. Kola french open, tedy mezi 32 nejlepších, budou zítra hrát ještě krejčíková, muchová, martincová a karolína plíšková. Už o osmifinále budou na pařížských kurtech usilovat markéta vondroušová a kateřina siniaková. 20:07 vít kopřiva se postaral o senzaci. Jenže tenis na hranici rizika postupně přinášel čím dá víc chyb a slovinka se dostala zpět do zápasu. Petra kvitová z turnaje včera. Tenis online, french open , čtvrtfinále, 8. „nehrála jsem svůj nejlepší tenis, ale ani nejhorší.

Jun 02, 2021 · kateřina siniaková postupuje do třetího kola french open.

Důležité je, že jsem klidná a soustředím se na svou hru," popsala vondroušová. Kola french open, tedy mezi 32 nejlepších, budou zítra hrát ještě krejčíková, muchová, martincová a karolína plíšková. Jun 05, 2021 · navíc jsou v ochozech konečně zase lidi, takže je to celé super," usmívala se vondroušová po své výhře ve třetím kole nad slovinkou polonou hercogovou. Vondroušová vyzve bertensovou, ostatním češkám v tokiu los. Jun 02, 2021 · kateřina siniaková postupuje do třetího kola french open. 20:07 vít kopřiva se postaral o senzaci. Jun 06, 2021 · tenis online, french open , osmifinále, 6. Markéta vondroušová se poprvé od předloňského finále french open vrátila na centrální dvorec philippa chatriera a porazila domácí harmony tanovou 6:1, 6:3. V zápase s obrovskými zvraty odvrátila dva mečboly a porazila veroniku kuděrmětovovou z ruska 7:6, 5:7, 7:5. Uspěla markéta vondroušová, jež zdolala polonou hercogovou dvakrát 6:3, třetí kolo naopak vystavilo stopku kateřině siniakové, která podlehla tamaře zidanšekové 6:0, 6:7 a 2:6. Siniaková porazila kuděrmetovovou 7:6, 5:7 a 7:5, předloňská finalistka vondroušová si poradila s tanovou 6:1 a 6:3. O náskok 40:0 při podání zidanšekové se ale sama připravila. Petra kvitová z turnaje včera.

Jenže tenis na hranici rizika postupně přinášel čím dá víc chyb a slovinka se dostala zpět do zápasu. Jun 02, 2021 · tenistky kateřina siniaková a markéta vondroušová postoupily v paříži do 3. Už o osmifinále budou na pařížských kurtech usilovat markéta vondroušová a kateřina siniaková. Desátá hráčka světového žebříčku plíšková podlehla 6:2, 2:6, 2:6 italce camile giorgiové, vondroušová 3:6, 6:7 ons džabúrové z tuniska. Češka ve druhém dějství dvakrát reagovala na ztrátu servisu a za stavu 3:3 měla šanci jít do vedení.

Ei29hwleepi2rm
Ei29hwleepi2rm from lookaside.fbsbx.com
Důležité je, že jsem klidná a soustředím se na svou hru," popsala vondroušová. „nehrála jsem svůj nejlepší tenis, ale ani nejhorší. Vondroušová vyzve bertensovou, ostatním češkám v tokiu los. Jun 06, 2021 · tenis online, french open , osmifinále, 6. Už o osmifinále budou na pařížských kurtech usilovat markéta vondroušová a kateřina siniaková. Siniaková porazila kuděrmetovovou 7:6, 5:7 a 7:5, předloňská finalistka vondroušová si poradila s tanovou 6:1 a 6:3. O náskok 40:0 při podání zidanšekové se ale sama připravila. Kola french open, tedy mezi 32 nejlepších, budou zítra hrát ještě krejčíková, muchová, martincová a karolína plíšková.

Finalistka turnaje z roku 2019 vondroušová se potká s polonou hercogovou, na siniakovou čeká tamara zidanšeková.

Markéta vondroušová se poprvé od předloňského finále french open vrátila na centrální dvorec philippa chatriera a porazila domácí harmony tanovou 6:1, 6:3. O náskok 40:0 při podání zidanšekové se ale sama připravila. 20:07 vít kopřiva se postaral o senzaci. Češka ve druhém dějství dvakrát reagovala na ztrátu servisu a za stavu 3:3 měla šanci jít do vedení. Přímý přenos sledujte od 11:00 na čt sport a webu ctsport.cz. Už o osmifinále budou na pařížských kurtech usilovat markéta vondroušová a kateřina siniaková. Jun 02, 2021 · tenistky kateřina siniaková a markéta vondroušová postoupily v paříži do 3. Obě češky stejně jako minulý týden v berlíně prohrály hned svůj první duel i na turnaji v eastbourne. Siniaková porazila kuděrmetovovou 7:6, 5:7 a 7:5, předloňská finalistka vondroušová si poradila s tanovou 6:1 a 6:3. Jun 22, 2021 · tenistky karolína plíšková a markéta vondroušová pojedou do wimbledonu bez vyhraného zápasu na trávě. „nehrála jsem svůj nejlepší tenis, ale ani nejhorší. Důležité je, že jsem klidná a soustředím se na svou hru," popsala vondroušová. Petra kvitová z turnaje včera.

O náskok 40:0 při podání zidanšekové se ale sama připravila vondroušová. Siniaková porazila kuděrmetovovou 7:6, 5:7 a 7:5, předloňská finalistka vondroušová si poradila s tanovou 6:1 a 6:3.

Posting Komentar

0 Komentar